Waterfront property improvement project

AUTHOR
Catherine
DATE
June 13, 2017
CATEGORY

The Rialto is a townhome complex located along the New Westminster Quay looking out at the Fraser River. We were excited to take on this major improvement project and help the owners transform their dated landscape into a beautiful and modern dry river bed. Not a day after the project was completed the compliments came flooding in, which makes our work all the more rewarding.

“We are thrilled with the new garden. It is amazing and so beautiful. Looking at it from my neighbour’s place on the 2nd floor it is stunning.  That being said it looks great from ground level too. Cody, Harley and his team deserve a big thank you for all the very hard back breaking work that they performed in such an organized manner. Please thank them from The Rialto owners. We look forward to continue to work with Para Space in the next few years as we slowly upgrade all the gardens.”

Comments are closed here.